kesa_16_19

TD:n kiireiden ja sairastapahtumien takia Tämä raportti hieman jäi unohduksiin. Aloitetaan siis pienellä anteeksipyydöllä: sori.

Viikkokisoissa liekeissä oli Mäksy, Tommi ja Jani. Jokainen heitti (-4), uuden rataennätyksen tälle Monkey Island leiskalle ja sudareille. Eagle-Mäksy kuittasi itselleen maukkaan voiton.

Niinikään harrastesarjalaiset pelasivat kolmen ukon sudareille ja siellä Pappa pyyhki junnuilla polyjä lattioilta. Raaka-Arska näytti että kunnossa ollaan!

Vaikka naiset tuntuvat olevan talviunilla, niin Vilma Kivimäki kävi kuitenkin mm birkuttamassa väylän 4. Ottakaa pojat oppia..

Alla kisassa voittaneet. Palkitut saavat lahjakortitDGstoreen.

 

Sami Mäkelä

Ari Väisänen

Tasurit:

Andy Söderling

Marko Suvanto

Jani Parkkonen

 

Kiitos kaikille mukana olleille ja tervetuloa ensi viikolla uudestaan. Joensuun Tilalla jatketaan ainakin kesän ajan!

Tulokset SKOORINISTA

Tästä vuodesta eteenpäin palkintojen lunastamiseksi täytyy myös käydä täyttämässä DGstoren palkintotiedot. <- linkki lomakkeeseen.

Ilmoitus tarvitsee tehdä vain ensimmäisellä kertaa kuin voittaa. Jos kuitenkin myöhemmin sähköpostiosoite muuttuu, niin silloin täytyy tehdä ilmoitus uusiksi niin palkinnot tulevat oikeaan sähköpostiosoitteeseen. (muistathan tämän myös ilmoittaa meille, että saadaan myös TD raporttiin tiedot oikein). DG storen ilmoituksen lisäksi tiedot (nimi, syntymäaika sekä sähköpostiosoite) täytyy ilmoittaa meille, että saadaan tiedot täsmäämään TD raportin, sekä DGstoren tietojen kanssa. Tämäkin ilmoitus riittää kertaalleen tehtynä.

Kesäliiga 19 1/4

Kesäliiga 19 2/4

Kesäliiga 19 3/4

Kesäliiga 19 4/4

Kesäliigan osakilpailu 19

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *