kesa_16_18

Kolmenkymmenen ja yhdeksän osallistujan kera vippailimme taas kesäliigaa paremmissa keleissä kun kertaakaan ”oikean” kesän aikana. Voisi sanoa, että sehän sopi ja viilennyksiä helteisiin saatiin tulosten kera. Pakkasta oli parhaimmillaan kuusi ja ja muuten lähes jokapaikassa parin asteen verran.

Kuusi pakkaselle pelasi Kaarelan Teemu ja harrastesarjassa voiton vei Salon Santeri (-1) tuloksella.

Kova kilpailu käytiin naisten sarjassa… Hetkonen, eihän naisia ollut kun Vilma paikalla(!?) Tais olla muille tytöille liian kova peloke(ko)? Vastauksia odotellaan..

Tasureissa Sami Laurila paransi jopa 10 heitolla keskiarvoaan ja sillähän palkinto on taattua.

Alla kisassa voittaneet. Palkitut saavat lahjakortitDGstoreen.

 

Teemu Kaarela (-6)

Santeri Salo (-1)

Tasurit:

Sami Laurila

Sami Taralainen

Jani Parkkonen

Lauri Rönn

Kiitos kaikille mukana olleille ja tervetuloa ensi viikolla uudestaan. Joensuun Tilalla jatketaan ainakin kesän ajan!

Tulokset SKOORINISTA

Tästä vuodesta eteenpäin palkintojen lunastamiseksi täytyy myös käydä täyttämässä DGstoren palkintotiedot. <- linkki lomakkeeseen.

Ilmoitus tarvitsee tehdä vain ensimmäisellä kertaa kuin voittaa. Jos kuitenkin myöhemmin sähköpostiosoite muuttuu, niin silloin täytyy tehdä ilmoitus uusiksi niin palkinnot tulevat oikeaan sähköpostiosoitteeseen. (muistathan tämän myös ilmoittaa meille, että saadaan myös TD raporttiin tiedot oikein). DG storen ilmoituksen lisäksi tiedot (nimi, syntymäaika sekä sähköpostiosoite) täytyy ilmoittaa meille, että saadaan tiedot täsmäämään TD raportin, sekä DGstoren tietojen kanssa. Tämäkin ilmoitus riittää kertaalleen tehtynä.

Kesäliigan osakilpailu 18

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *