Nyt on virallisesti avattu Discstroyers ja samalla kausi. Kiitos teille jotka olette tulleet seuraan mukaan ja lähteneet tukemaan toimintaa. Sipoossa oli tosissaankin tarvetta seuralle, koska meitä on heti ensimetreillä 27 jäsentä!

Discstroyersien seurakisat pelattiin Söderkullassa märässä ja sateisessa kelissä. Silti osallistujia oli huikeat 16 kappaletta. Rata koki kisoja varten pieniä uudistuksia, kun väylä ykköstä pidennettiin ja mandotettiin. Myös väylä seitsemän pelattiin ”monkey island” versiona, eli saarekkeena.

Kilpailussa sai pelata ainoastaan putterilla, eli kaikki yli speed 3 kiekot olivat kiellettyjä, paitsi kisakiekko, jona toimi prodiscus sparta. Spartassa nopeus sai olla vaikka 28.

Kaapo treenaa Dropparilta heittoa monkey islandilla. itse kisassa ei tarvinnut enään sieltä heitellä.
Kaapo treenaa Dropparilta heittoa monkey islandilla. itse kisassa ei tarvinnut enään sieltä heitellä.

IMG_20150502_104419

 

Kilpailu itsessään oli huikea kun ensimmäisellä kierroksella Kaapo pelaa hienon nollakierroksen ja heti kannoilla Tumppi ja Kena. Jännien vaiheiden jälkeen litimärät ukkelit saivat välinsä selvitettyä ja Kaapo oli lähes voittamaton. Tulokset löytyy alta.

Ja kaikilla oli mukavaa
Ja kaikilla oli mukavaa..

Erityismainintoja radalta oli myös toisella kierroksella Sampan huikea 14 heittoa Monkey Islandille. Eikä unohdeta että karmakin kävi paikalla osoittamassa Markulle kuinka tuplapuuosumille nauraminen kannattaa. Huomion osoitus myös Markukselle hienosta 10 heiton parantamisesta toisella kierroksella.

CTP kisa käytiin lopuksi ja sen voitto meni kellekkäs muulle kuin Kaapolle. seuraaviksi tulivat Masa, Henkka ja Make.

Illan kruunasi saunailta ja jälkipelit palautusjuomien ja grillauksen ohessa. Samalla sai hyvää palautetta, ehdotuksia ja kritiikkiäkin. Kaikki laitetaan ylös ja suunnitellaan parempaan suuntaan.

Kiitoksia kaikille osallistuneille!

Kauden avaus tulokset

kaudenavajainen kierros 1

kauden avajainen k2

 

 

Discstroyersien seurakisat

2 thoughts on “Discstroyersien seurakisat

 • 3.5.2015 at 16:47
  Permalink

  Jesh. Kiitos järjestäjille

  Tappo

  Reply
  • 3.5.2015 at 18:02
   Permalink

   Kiitos osallistumisesta :) Oli hyvä päivä, vaikka satoikin. Nyt yritetään kehittää toimivaa forumia meille :)

   Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *