Frisbeegolf sipoo

 Nikkilä:

 

Nikkilän frisbeegolfrata kuntoradan maastossa lähellä Nikkilän kartanoa on nyt heittokunnossa 12-väyläisenä. Kaikki korit ja opasteet on saatu paikoilleen ja rata on lostavassa kunnoss valmiina vastaanottamaan pelaajat. Rata kiertää metsässä kuntorataan tukeutuen, kokonaisuudessaan käveltävä matka on 2 kilometriä ja väylien yhteispituus 1,2 kilometriä. Rata tarjoaa aloittelijoille mahdollisuuden tutustua lajin saloihin sekä haastetta kokeneemmillekin heittäjille.

 

Radan erityishuomiota vaativat kohdat:

 • Alueella olevat ulkoilureitit, muista huomioida muut alueen käyttäjä
 • Väylällä 5 on mando
 • Roska-astioita löytyy muunmuassa väylien 1 ja 6 avauspaikkojen välittömästä läheisyydestä. Käytetään niitä, niin ei tarvitse poimia roskia väyliltä.
 • Kierros Nikkilässä kestää keskimäärin reilun tunnin ja siitä ylöspäin (taitotasosta ja ryhmä koosta riippuen)

 

Osoite: Kartanontie 57 (nikkilän kuntoradan parkkipaikka)

rataluokitus: B1

 mukavia pelihetkiä Nikkilässä

 

 

 Heittovälineitä saa lainaksi sekä Nikkilän että Söderkullan kirjastoista.

TULOSTA TULOSKORTTI

 

 

nikkila_sipoo_ratakartta_2014

 

Frisbeegolfin säännöt:

2 thoughts on “Nikkilä

 • 14.7.2015 at 15:36
  Permalink

  Nikkilän rataan sellainen huomio, että useasti tullu mietittyä saataisiinko Nikkilän rata jossain vaiheessa 18+ väyläiseksi? Tilaa kuitenkin olisi esim väylä 8:n jälkeen polun toisella puolella olisi mitä mainiointa maastoa väylille.

  -T

  Reply
  • 14.7.2015 at 21:59
   Permalink

   Moro. Asiaa on mietitty, mutta myös Nikkilän rata on kaavoitusalueella joten laajennusta ei Nikkilään tehdä, koska se olisi aivan liian väliaikainen. Ratapolitiikasta sipoossa neuvotellaan sovussa Sipoon kunnan kanssa.

   Meillä niinkuin monilla muillakin fribaajilla toki on intressissä saada Sipooseen AA1 luokan kilparata ja kaikkemme tehdään että vielä jonain päivänä Sipoossa pelataan kilpaa laadukkaalla radalla.

   -Matti Koskenmäki

   Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *