Sipoon Discstroyers ry järjestää talvikaudella viikkokisojen ohessa talviliigan. Jokaisesta viikkokisasta menee 1€/osallistuja liigapottiin ja  myös liigapisteitä jaetaan joka kisasta. Pisteitä saa sen mukaan kuinka monta osallistujaa on mukana. (Jos mukana on 10 osallistujaa voittaja saa 10 pistettä toinen 9 jne..) Huhtikuun lopussa jokaisen osallistujan 10 parasta pistesijaa lasketaan yhteen ja 5 parhaiten liigassa sijoittunutta palkitaan liigapotista (35%, 25%, 20%, 15%, 5%). Kisoja tulee talven aikana 30 eli potti saattaa nousta ihan mukavasti.

Kilpailut pelataan normaalisti joka toinen lauantai Nikkilä (parilliset) ja joka toinen Söderkulla (parittomat). 12:00-12:15 ilmoittautuminen ja pelaajakokous puolen pintaan.

Osallistumismaksu on jäseniltä 3€ ja muilta 4€ (sisältäen 1€ talviliigamaksun). Holaripotti 1€ on vapaaehtoinen.

Junnut ja naiset 2€ joista omat sarjat.

Loppuvuodeksi saa halutessaan halvemmat kisamaksut liittymällä jäseneksi tarjoushintaan. Varsinainen jäsen 6€ (sisältää liiton maksun 2€), juniorit 3€ (sisältää liiton maksun 1€), kannatusjäsen 5€ ja junoirikannatusjäsen 2,5€. Ensi vuoden jäsenmaksut tarkentuvat myöhemmin.

Jokaisesta osakilpailusta palkitaan paras raakatulos ja parhaat tasoitetut tulokset lahjakorteilla. Jos osallistujia on alle 12, pelkkä tasoitettu tulos palkitaan. Palkintosuhde on 1/6.

Talvikaudella on omat tasoitukset eli kesän tasoituksia ei tarvitse miettiä, vaan laskeminen alkaa alusta. Tasoituksiin otetaan kaikki kisat huomioon eli huonoimpia ei poisteta, mutta tulemme puuttumaan selkeään tasoituksen manipulointiin.

Viikkokisat ja Talviliiga

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *