Hei taas.

Kevät tekee tuloaan oikein urakalla ja mennäänkin aimo harppauksilla kohti juhannusta ja lumisateita. Mutta ennen sitä iloa alkaa Sipoossa pyörimään viikkokisat. Jopa vielä ihan jokainen torstai 23.4.2015 alkaen.  Ja ne torstait jolloin jostain syystä viikkokisoja ei pelata, me ilmotamme nettisivuilla ja Facebookissa jonkin tekosyyn kera. Joten pikkuhiljaa voi alkaa vaihtamaan talvisaappaita sandaaleihin sillä varma kesän merkki on se että frisbeet tulevat lentelemään ihan viikkokisojen kera Sipoossa.

Kilpailut järjestetään vähintäänkin satunnaisgeneraattorin mukaan parittomina viikkoina Söderkullassa ja parillisina viikkoina Nikkilässä klo 18:00.  Kisoissa tarkoitus on ylittää itsensä ja pelata paremmin kuin yleensä pelaa. Siksi kisat sopivat kaiken ikäisille, kokoisille, sukupuolisille ja ihan sullekin.

Jos osallistujia on useampiakin niin siinä sivussa myös palkitaan paras raakatulos. Ja jos saadaan ihan kunnon ruuhkat radalle niin laitetaan vielä lottokoneet pyörimään, firman piikkiin tietenkin, ja arvotaan lisävoittaja kisakansasta.

Meidän viikkokisoissa palkinnot tulee Innovastorelta. Ettäs tiedätte :)

Täältä tarkemmat tiedot miten osallistua ehkä Sipoon mainioimman frisbeegolfseuran viikkokisoihin.

Tervetuloa mukaan rämpimään metsään ja viettämään erittäin mukavaa frisbeegolf-aikaa!

Viikkokisat 2015
Tagged on:                 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *