received_10153393117569717

Nikkilässä järjestetään SFL alaiset kilpailut sunnuntaina 26.7.2015. Sunnuntaina rata on kisojen ajaksi suljettu muulta käytöltä (osallistujia on yli 70 joten joka väylällä on kisaajia). Rata muunnetaan 18 väyläiseksi ja rata layoutilla pelataan torstaina 23.7 viikkokisat ja 24.7 parikilpailut. Näinä aikoina radan kiinteä layout ei ole pelattavissa. Radalle ilmestyy ob alueet torstai aamupäivän aikana. Kisarata osittain kulkee pururataa pitkin joten varovaisuutta pelaajat. Ratakartta julkaistaan tämän viikon aikana niin kilpailuun osallistuvat pääsevät fiilistelemään.

Huom. Korit ovat lisäväylillä paikoilla vain kisojen ajan. Joten jos muina aikoina näkyy ylimääräisiä tiipaikkoja, ob alueita (vedetty valkoisella narulla) niin antakaa niiden olla rauhassa. 18 väyläistä layouttia pääsee kokeilemaan 72 ensimmäistä torstain extra viikkokisoissa klo 18:15!! Myös ilman lisenssejä pääsee pelaamaan perjantain parikisoissa kaikki halukkaat. Parikisoista lisää viikonloppuna. Sunnuntaina pelaamaan kisoihin pääsee susiheittoihin ennakkoon ilmoittautuneet, mutta paikan päälle kannattaa silti tulla katsomaan kisoja. Paikan päällä on myös DGstore.

Kisoihin myös olisi tarvetta muutamille lisäkäsille joten jos on kiinnostunut jeesaamaan sunnuntaina niin ota yhteys matti.koskenmaki@discstroyers.org

Oikein hyvää frisbeekesän jatkoa kaikille ja hyviä heittoja toivottaa Sipoon Discstroyers ry

 

Nikkilä DGP 23-26.7.2015

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *