kesa_16_3

Nikkilässä keväisenkesäisessä, lievästi tuulisessa koitoksessa mukana oli huikeat 30 pelaajaa. Oli naista, oli junnua, oli miestä ja poikaa. Oli myös Juhanuha joka toi Nikkilän ylle kylmän Viiman. Pakkasta ilmassa vain yhdellä Bogeylla. Juha Kytö (-6) oli Nikkilän kuningas! (On hyvä et Juhakin saa välillä ostettua uusia kiekkoja DGstoresta. Tulee Juhalle myös väylä parempaan peliin…)

Naisten sarjassa oli taistelua kun kivikova Kiti haastoi Discstroyersien nousevan tähden Niinan. Pitäkää tätä tyttöä silmällä.. Taistelu oli kovaa, jonka Niina loppujen lopuksi sai kammettua itselleen.

Myös hatun nosto Onni Väisäselle sekä Leo Salmelle. Nämä kaksi nuorta herrasmiestä pelasi koko kaksi rundia hyvin. Jopa niin hyvin, että lahjakortit ovat täysin oikeutettuja.

Alla kisassa voittaneet. Palkitut saavat lahjakortitDGstoreen.

TULOS:

Juha Kytö

TASOITETTU TULOS:

Leo Salmi

Mattias Lundström

Jukka Jokela

Tapio Knuuti

 

Kiitos kaikille mukana olleille ja ensi viikolla Nikkilässä jatketaan!

Tulokset SKOORINISTA

 

 

Tästä vuodesta eteenpäin palkintojen lunastamiseksi täytyy myös käydä täyttämässä DGstoren palkintotiedot. <- linkki lomakkeeseen.

Ilmoitus tarvitsee tehdä vain ensimmäisellä kertaa kuin voittaa. Jos kuitenkin myöhemmin sähköpostiosoite muuttuu, niin silloin täytyy tehdä ilmoitus uusiksi niin palkinnot tulevat oikeaan sähköpostiosoitteeseen. (muistathan tämän myös ilmoittaa meille, että saadaan myös TD raporttiin tiedot oikein). DG storen ilmoituksen lisäksi tiedot (nimi, syntymäaika sekä sähköpostiosoite) täytyy ilmoittaa meille, että saadaan tiedot täsmäämään TD raportin, sekä DGstoren tietojen kanssa. Tämäkin ilmoitus riittää kertaalleen tehtynä.

kesäliiga 3 1/2kesäliiga 3 2/2

Tästä pääsee täyttämään discstroyersien palkintokaavakkeen

Kesäliigan osakilpailu 3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *