kesa_16_21

Toiseksiviimeistä osakilpailu päivää vietettiin erittäin hienoissa puitteissa. Pientä tuulta ja auringon paistetta. Ihana syksy ja parhaat nätit kelit alkavan ruskan ohessa. Nautintoa. Pelaajakokouksen jälkeen juuri ennen heittoa tuuli alkaa yltymään ja taivas repeää. Vettä tulee ja on kylmä. Helvetti, ihan kuin olisi keskikesä! No onneksi ei kuitenkaan niin kylmä.

Odotettavasti tulostaso oli kohtalaisen vaisua ja vain pari pelaajaa pystyi parantelemaan keskiarvoisia tuloksiaan. Yksi mies kuitenkin pyöritteli muita lattialla ja painoi perus -3 kierroksen. Ilmari Perttu näytti että sade on vain pään sisäisiä pikkupeikkoja. Tai sitten bogimörökörrit ei vaan uskaltanut kiusata niin isoa miestä. Mene ja tiedä.

Rupusarjassa (kiitos Petteri Alaojalle nimen vakiinnuttamisesta ???? ) Jouni Toivio pelasi voittoon +6 kierroksella. Ilman böröjä mies olisi painanut +4 kierroksen. Todettiin että näköjään rupusarjassa börövero on tuplana…

Naisilla oli kuulemma vaikea pelata kun oli märkää, mut Kai sielläkin jotain metsäkokemusta tuli.. Sen sarjan Niina Koskenmäki vei. Silti Teea oli ainoa iloinen omaan suoritukseensa.

Alla kisassa voittaneet. Palkitut saavat lahjakortit DGstoreen.

 

Ilmari Perttu -3

Jouni Toivio +6

Niina Koskenmäki +14

Tasurit:

Ari Väisänen -1.8

Henry Söderling -1.2

 

 

Kiitos kaikille mukana olleille ja tervetuloa viimeiseen osakilpailuun mukaan!

Tulokset SKOORINISTA

Tästä vuodesta eteenpäin palkintojen lunastamiseksi täytyy myös käydä täyttämässä DGstoren palkintotiedot. <- linkki lomakkeeseen.

Ilmoitus tarvitsee tehdä vain ensimmäisellä kertaa kuin voittaa. Jos kuitenkin myöhemmin sähköpostiosoite muuttuu, niin silloin täytyy tehdä ilmoitus uusiksi niin palkinnot tulevat oikeaan sähköpostiosoitteeseen. (muistathan tämän myös ilmoittaa meille, että saadaan myös TD raporttiin tiedot oikein). DG storen ilmoituksen lisäksi tiedot (nimi, syntymäaika sekä sähköpostiosoite) täytyy ilmoittaa meille, että saadaan tiedot täsmäämään TD raportin, sekä DGstoren tietojen kanssa. Tämäkin ilmoitus riittää kertaalleen tehtynä.

kesäliiga 21 1/5kesäliiga 21 2/5kesäliiga 21 3/5kesäliiga 21 4/5kesäliiga 21 5/5

Kesäliigan osakilpailu 21

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *