kesa_16_15

 

Joensuun tilan kesäinen miljöö, loistoseurassa pelattavat viikkokisat ja mahtava sää houkuttelivat Kesäliigan viidenteentoista osakilpailuun jopa 39 pelaajaa! Siinä missä keli ei ollut kylmä, niin kärkitulos oli suorastaan jäätävä: Eetu Hartikainen näytti jälleen mallia muille nappaamalla voiton tuloksella -7, joka sivuutti rataennätystä! 

Harrastelijasarjassa vastattiin parinviikon takaiseen somepostaukseen tyylillä. Nyt oli kynnet lakattu ja keskityttiin pelaamiseen: Ari Väisänen tykitti omalla ennätystuloksellaan +1 sarjan voittoon! Kyllä kannattaa pitää kynbnet lakattuna jatkossakin! 😉 Naisten sarjassa voiton kävi nappaamassa Mäntsälän oma Vilma Kivimäki, joka jäi vain heiton päähän naisten rataennätyksestä tuloksellaan +7!

Liigapisteitä siis jaettiin ja ensi viikolla sama jatkuu – yhä vain kasvavan holaripotin mukana. Nyt päästiin jo lähelle, sillä kisassa noteerattiin kolme koriosumaa avausheitolla! Ehkä jo ensiviikolla helähtää… Kiitos kaikille mukana olleille ja ensi viikolla taas nähdään ❤

 

Alla kisassa voittaneet. Palkitut saavat lahjakortitDGstoreen.

Eetu Hartikainen (-7)

Ari Väisänen (+1)

Vilma Kivimäki (+7)

Tasoitetut:

Petteri Alaoja (-5)

Jouni Toivio (-3,3)

Henry Söderling (-2,3)

 

Kiitos kaikille mukana olleille ja tervetuloa ensi viikolla uudestaan. Joensuun Tilalla jatketaan ainakin kesän ajan!

Tulokset SKOORINISTA

Tästä vuodesta eteenpäin palkintojen lunastamiseksi täytyy myös käydä täyttämässä DGstoren palkintotiedot. <- linkki lomakkeeseen.

Ilmoitus tarvitsee tehdä vain ensimmäisellä kertaa kuin voittaa. Jos kuitenkin myöhemmin sähköpostiosoite muuttuu, niin silloin täytyy tehdä ilmoitus uusiksi niin palkinnot tulevat oikeaan sähköpostiosoitteeseen. (muistathan tämän myös ilmoittaa meille, että saadaan myös TD raporttiin tiedot oikein). DG storen ilmoituksen lisäksi tiedot (nimi, syntymäaika sekä sähköpostiosoite) täytyy ilmoittaa meille, että saadaan tiedot täsmäämään TD raportin, sekä DGstoren tietojen kanssa. Tämäkin ilmoitus riittää kertaalleen tehtynä.

Kesäliigan osakilpailu 15

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *