kesa_16_11_korj

Kesäliigan yhdestoista osakilpailu pelattiin Joensuun tilan upealla frisbeegolf radalla 22 pelaajan voimin. Kisoissa tehtiin uusi kisaennätys, sillä layout oli muuttunut saman päivän aikana. Uusi rataennätys onkin nyt 52 heittoa (-6) ja se on Atte Ruuskasen käsialaa!

Naisten sarjassa Jenna Hirsimäki teki virallisen naisten rataennätyksen tuloksella 66 heittoa (+8).

Harrastesarjassa voiton kävi nappaamassa Tapio Knuuti, joka oli ekaa kertaa mukana Joensuun Tilan viikkokisoissa! Tulos oli 60 heittoa (+2).

 

Alla kisassa voittaneet. Palkitut saavat lahjakortitDGstoreen.

Atte Ruuskanen -6

Tapio Knuuti +2

Jenna Hirsimäki +8

Samipekka Saarnio (tasoitettu tulos -6)

 

 

 

Kiitos kaikille mukana olleille ja tervetuloa ensi viikolla uudestaan. Joensuun Tilalla jatketaan ainakin kesän ajan!

Tulokset SKOORINISTA

 

 

Tästä vuodesta eteenpäin palkintojen lunastamiseksi täytyy myös käydä täyttämässä DGstoren palkintotiedot. <- linkki lomakkeeseen.

Ilmoitus tarvitsee tehdä vain ensimmäisellä kertaa kuin voittaa. Jos kuitenkin myöhemmin sähköpostiosoite muuttuu, niin silloin täytyy tehdä ilmoitus uusiksi niin palkinnot tulevat oikeaan sähköpostiosoitteeseen. (muistathan tämän myös ilmoittaa meille, että saadaan myös TD raporttiin tiedot oikein). DG storen ilmoituksen lisäksi tiedot (nimi, syntymäaika sekä sähköpostiosoite) täytyy ilmoittaa meille, että saadaan tiedot täsmäämään TD raportin, sekä DGstoren tietojen kanssa. Tämäkin ilmoitus riittää kertaalleen tehtynä.

Kesäliigan osakilpailu 11

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *