kesa_16_1

Kesäliiga laitettiin käyntiin Nikkilässä 14 pelaajan voimin.  Lämmin kevätkeli laittoi testosteronit hyrräämään ja rataennätystä himoiteltiin Eetun jäätävällä kierroksella. Ei jäänyt kenellekkään jossiteltavaa voitosta.

Tasoitetussa kilpailussa oli myös tiukkaa skabaa, jonka voitoksi käänsi loppujen lopuksi Samipekka Saarnio. Kuten nokkelimmat jo huomasivat, niin tasoitusjärjestelmä perustuu kesäliigan aikana skoorinin ratingeihin. Tämä johtuu siitä, että pelattavat radat tulevat vaihtumaan sen verran usein, että pidetään kaikille yhteinen tasurijärjestelmä.

Alla kisassa voittaneet. Palkitut saavat lahjakortitDGstoreen.

TULOS:

Eetu Hartikainen

TASOITETTU TULOS:

Samipekka Saarnio

 

Kiitos kaikille mukana olleille ja ensi viikolla Söderkullassa jatketaan!

Tulokset SKOORINISTA

 

 

Tästä vuodesta eteenpäin palkintojen lunastamiseksi täytyy myös käydä täyttämässä DGstoren palkintotiedot. Ilmoitus tarvitsee tehdä vain ensimmäisellä kertaa kuin voittaa. Jos kuitenkin myöhemmin sähköpostiosoite muuttuu, niin silloin täytyy tehdä ilmoitus uusiksi niin palkinnot tulevat oikeaan sähköpostiosoitteeseen. (muistathan tämän myös ilmoittaa meille, että saadaan myös TD raporttiin tiedot oikein). DG storen ilmoituksen lisäksi tiedot (nimi, syntymäaika sekä sähköpostiosoite) täytyy ilmoittaa meille, että saadaan tiedot täsmäämään TD raportin, sekä DGstoren tietojen kanssa. Tämäkin ilmoitus riittää kertaalleen tehtynä.

Tästä pääsee täyttämään discstroyersien palkintokaavakkeen

Kesäliiga osakilpailu 1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *