Oli synkkä ja myrskyinen yö…

No ei todellaakaan ollut. Koko viikonlopun keli oli aivan loistava. Vesisateet eivät kastelleet, mutta kostean kuuma ilma sai pelaajat märiksi hiestä.

Koko kisa oli onnistunut kokonaisuus ja taas kerran Sipoolaiset näyttivät kuinka kisapaikat laitetaan kuntoon ja kuinka kisoihin tehdään rento ja iloinen ilmapiiri. Kiitos siitä talkooväelle ja kaikille jotka olivat luomassa hyvää meininkiä.

Sitten tuloksiin.

MJ3:

Tässä luokassa ei yllätyksiä tullut vaan Martti Lippo (+41) vei luokan voiton selkeästi nimiinsä

image

MJ2:

Myös tämä luokka oli selkeä, kun Jere Peräkylä (-10) otti omansa.

image

MJ1:

Juniorit 18 olikin sitten jo enemmän tapahtumia, kun ensimmäisenä päivänä kärkeen pelasivat Joonas Mattila ja Niko Kalliokoski tuloksella -7. Heiton päähän kolmannelle sijalle pelasi Mikko Perttu (-6) ja neljänneltä sijalta toiseen päivään lähti Kasperi Peräkylä (-4).

Toisena päivänä kärkisijan otti itselleen Niko tuloksella -6 (yhteistulos -13). Joonaksen hieman heikompi toinen päivä (-3) jätti hänet hopealle (yhteistulos -10). Kasperin tasaisuus nosti hänet viimeiselle palkintopallisijalle, kun hän pelasi myös toisena päivänä -4 (yhteistulos -8). Mikon toisen päivän sukellus (-1) jätti hänet heiton päähän Kasperista (-7) neljänneksi.

image

FA2:

Naisten luokassa oli tasaista, kun ensimmäisen päivän jälkeen kärkikolmikko oli kolmen heiton sisällä. Vilma Kivimäki +9, Niina Koskenmäki +11 ja Sirpa Pitkäkangas +12.

Toisena päivänä Niina yritti ottaa Vilmaa kiinni parantamalla huikeat 5 heittoa (+6) ensimmäisestä kierroksesta, mutta myös Vilma oli pelipäällä ja paransi hänkin 5 heittoa (+4). Näin ollen kun Sirpa pelasi tasaisesti myös toisena päivänä +12, eikä takana näkynyt uhkaajia, kärkikolmikon järjestys pysyi toisen päivän jälkeen ennallaan: Vilma +13, Niina +17 ja Sirpa +24.

image

FA1:

Ei muuta mainittavaa kuin että Jenna Hirsimäki otti omansa (+6). Ainiin Jenna hävisi puolisolleen Sami Taralaiselle molemmilla kierroksilla. Onkohan tapahtunut ikinä aiemmin!?

image

MA3:

Tasaista oli myös tässä luokassa ensimmäisen päivän jälkeen. Neljän heiton sisällä kymmenen pelaajaa. Kärkeen kahden heiton turvin pelasivat Thomas Nylund ja Gabriel Särkelä tuloksella -6. Kolmanneksi itsensä kampesi Sami Poikkeus tuloksella -4. Kärkikorttiin arvan sai Tommi Lehtinen joka pelasi Sami Pensalan kanssa tuloksen -3. Tuloksessa -2 oli vielä 5 pelaajaa hyvissä iskuasemissa.

Toisen kierroksen alussa näytti pahasti siltä, että kimppakyytiläiset Nylund ja Poikkeus jättävät Särkelän taistelemaan kolmannesta sijasta, mutta onneksi kierros kestää 18 väylää eikä vain kahta. Alun Jännityksestä toivuttuaan Särkelä kuitenkin sai pelinsä kulkemaan ja jännityskapula siirtyi Poikkeuksen (+2, yhteistulos -2) ja Lehtisen (0, yhteistulos -3) haltuun. Särkelän vire ei kuitenkaan enää riittänyt vaan voiton nimiinsä korjasi Nylund -4 tuloksella (yhteistulos -10) ja Särkelä (-3) joutui tyytymään toisesta sijasta sudaroimiseen huikean toisen päivän vireen löytäneen Samipekka Saarnion (-9) kanssa (molempien yhteistulos -9). Tämä varmistui kun kisakeskuksella selvisi, ettei takaa ollut muita tulijoita.

image

MA2:

Ensimmäinen päivä oli Juha Kydön päivä, huikea -9 kierros jätti muut kauas taakse. Toiselle sijalle pelasivat Eetu Hartikainen ja Lauri Peltola tuloksella -4. Jaetulta neljänneltä sijalta tuloksella -3 toiseen päivään lähtivat Sami Hyvönen, Kalevi Louhivuori ja Riku Happonen.

Rikulle toisen päivän sää oli liian hapokas ja hän jäi kyydistä par tuloksellaan. Kärkikortissa meno oli todella tasaista ja kaverit kirjauttivat kortteihinsa tulokset Juha -7, Eetu -7, Lauri -8 ja Sami -7. Nopealla matikalla voittaja oli selkeästi Juha yhteistuloksella -16. Toiseksi tulikin sitten omalle tasolleen palannut Kalevi, joka heitti kisojen parhaan kierroksen ja kirjautti samalla rataennätyksen -10 tuloksellaan (yhteistulos -13). Takaa ei muita noussut palkintokamppailuun, joten Laurin toisen kierroksen parempi tulos nosti hänet Eetun ohi kolmanneksi.

image

 

Tuosta vielä tulokset kisakoneessa ja pdga:n sivuilla.

 

Kiitos vielä pelaajille, talkoolaisille, apu-td Niinalle, rahtipalvelu Toiviolle ja NBDG:lle. Ilman teitä olisi ollut paljon tylsemmät kisat, varsinkin ilman pelaajia. 😀

Sipoo vaikenee, mutta vain hetkeksi. 😉

Itä-Uusimaa AM2 NBDG-Tour 2/4 – Nikkilä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *