Tällä kertaa kissa oli taas poissa, joten pakko oli keksiä jotain erikoista. Niinpä TD suuressa viisaudessaan päätti muuttaa kisat parikisoiksi arvotuilla pareilla. Ja jottei homma olisi liian yksinkertainen, jaettiin porukka kahteen ryhmään tasoituksen mukaan. Parit muodostettiin niin, että kuhunkin pariin tuli yksi paremman tasoituksen pelaaja ja yksi huonomman. Kuulosti hyvältä, mutta… Hieman siinä oli sumplimista ja säätämistä, eikä kaksi vuotiaan mukaan ottaminen ainakaan helpottanut asiaa, mutta lopulta saatiin parit muodostettua ja päästiin pelaamaan. Hieman startti myöhästyi, pahoittelut siitä. Note to self: parikisat aina tuloskorteilla. Skoorin on aika jäykkä tuohon.

Sitten asiaan. Parhaiten oli paritettu Henrik Flykt, joka sai parikseen Petri Timosen. Kaksikko nakutti tauluun vakuuttavan -18 tuloksen ja vain kaksi väylää jäi pirkottamatta molemmilla kierroksilla. Vähän tarkkuutta pojat ei se ykkönen ja kymppi niin vaikeita ole. Seuraavana maaliin kahden heiton erolla tulivat Henry Söderling ja Markus Mäkinen, joille sentään ykkösväylä oli helppo birdie molemmilla kierroksilla. Tosin heillekin kymppi oli ylivoimaisen vaikea, pelkkiä pareja. Kolmanneksi jäivät allekirjoittanut Ville Oleniuksen kanssa -11 tuloksella. Tällä parilla olikin sitten enemmän vaikeuksia ja birdittämättä jäivät väylät 8, 9, 10, 11 ja 12. Tosin väylän 7 puuskippi taaksepäin holarin ansiosta kolmassija oli taskussa, sillä -10 tuloksella oli jo kaksi paria väijymässä. Note to self: älä heitä holaria parikisoissa, kun holaripottia ei ole. (Toinen kerta jo…)

Koska tasoitukset eivät olleet voimassa palkitaan kolme raakatulosta:

Henrik Flykt ja Petri Timonen -18

Henry Söderlin ja Markus Mäkinen -16

Gabriel Särkelä ja Ville Olenius -11

Voittajille laitetaan palkinnot sähköpostitse. Mikäli epäilet, ettei sähköpostiosoitteesi ole tiedossamme, laita meille postia osoitteeseen: info@discstroyers.org

Kiitos kaikille osallistuneille. Tämä oli taas hauska ja ihan toimiva pelimuoto tämäkin. Ensi viikolla joko Nikkilä tai Söderkulla, riippuu mitä keksitään, jotta valoisa aika riittää. Siitä tiedotetaan kuitenkin lisää ensi viikolla.

Tulokset SKOORINISSA

Södis vko37

Södis vko 37

(jostain syystä skoorin ei osannut järjestää tuloksia oikein… siksi myös ns. tasuritaulukko.)

Viikkokisat Söderkulla vko 37

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *