Sateen piti väistyä iltaan mennessä, mutta näin ei kuitenkaan käynyt, vaan kosteissa tunnelmissa kisattiin 26 pelaajan kesken. Moni tosin katui paikalle saapumista jo ensimmäisen kierroksen jälkeen tai ainakin viimeistään siinä kohtaa kun viimeisiä väliä joutui pelaamaan säkkipimeässä.

Sade ja pimeys haittasi kaikkia muita paitsi Eetu Hartikaista ja Markus Räisästä, jotka paukuttivat mukavasti neljä heittoa pakkaselle. Myös Atte Ruuskanen onnistui pelaamaan alle parin, kun kaikki muut jäivätkin sitten pariin tai yli.

Tasoitettuja tuloksia tarkastellessa Kim Lönnrotin peli näytti olevan jiirissä sateesta huolimatta. Myös Tapio Knuuti ja Oskari Hakkarainen paransivat omaan tasoonsa nähden.

Raakatulos:

Eetu Hartikainen -4

Markus Räisänen -4

Tasoitettu Tulos:

Kim Lönnrot -10

Tapio Knuuti -4

Oskari Hakkarainen -3

Voittajille laitetaan palkinnot sähköpostitse. Mikäli epäilet, ettei sähköpostiosoitteesi ole tiedossamme, laita meille postia osoitteeseen: info@discstroyers.org

Kiitos kaikille osallistuneille. Ensi viikolla toivottavasti kuivempaa Söderkullaa tarjolla ja seuraaviin Nikkilän kisoihin täytyy varmaan keksiä jotain, että pimeys ei pääse yllättämään.

Tulokset SKOORINISSA

Nikkilä vko36

Nikkilä vko 36

Viikkokisat Nikkilä vko 36

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *