kesa_16_13

Torstain vakio vesisade piiskasi koko päivän lähes koko eteläsuomessa. Kuitenkin jokin sai sääilmiön hätkähtämään; skoorinissa luki ”solviikin Janne”. Ja kun paikalle Herra saapui niin vesisade siirtyi pelokkaana syrjään ja aurinko rupesi paistamaan Joensuun tilalla kuin ihmeen kaupalla! Tai ainakin näin tuo punaiseen pukeutunut herrasmies kunnian itselleen otti, kun 26 pelaajaa nautiskeli lajista aurinkoisessa kelissä.

Itse kisa olikin sitten Koskenmäkien ilotulitusta kun Matti Koskenmäki otti voiton rataennätyksellä (-7), Niina Koskenmäki teki naisten rataennätyksen (+6) sekä harrastelijoiden paras oli Gee Koskenm… No Okei, Gee-mies ei ole Koskenmäki , mut olisi voinut olla. Eli Dan Grönholm päivän toisiksi parhaalla tuloksella (-4) otti komean voiton omassa sarjassaan. Junnuissa Otto Vilenius pelasi hienon +2 tuloksen.

Liigapisteitä jaettiin siis ja ensi viikolla sama jatkuu. Kiitos kaikille mukana olleille ja ensi viikolla taas nähdään ❤

 

Alla kisassa voittaneet. Palkitut saavat lahjakortitDGstoreen.

Matti Koskenmäki (-7)

Dan Grönholm (-4)

Tasoitetut:

Niina Koskenmäki (-4.8)

Jari Mikkonen (-2)

Hannu Leppänen (-2)

 

 

 

Kiitos kaikille mukana olleille ja tervetuloa ensi viikolla uudestaan. Joensuun Tilalla jatketaan ainakin kesän ajan!

Tulokset SKOORINISTA

 

 

Tästä vuodesta eteenpäin palkintojen lunastamiseksi täytyy myös käydä täyttämässä DGstoren palkintotiedot. <- linkki lomakkeeseen.

Ilmoitus tarvitsee tehdä vain ensimmäisellä kertaa kuin voittaa. Jos kuitenkin myöhemmin sähköpostiosoite muuttuu, niin silloin täytyy tehdä ilmoitus uusiksi niin palkinnot tulevat oikeaan sähköpostiosoitteeseen. (muistathan tämän myös ilmoittaa meille, että saadaan myös TD raporttiin tiedot oikein). DG storen ilmoituksen lisäksi tiedot (nimi, syntymäaika sekä sähköpostiosoite) täytyy ilmoittaa meille, että saadaan tiedot täsmäämään TD raportin, sekä DGstoren tietojen kanssa. Tämäkin ilmoitus riittää kertaalleen tehtynä.

Kesäliigan osakilpailu 13

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *