kesa_16_12

Niinpä niin… Kuten kuvasta voi lukea taas satoi vettä, mutta silti oli ihan kivasti porukkaa saapunut paikalle nakkelemaan märkiä muovinpalasia pitkin kosteita mättäitä. Kaiken kaikkiaan pelaajia oli 40, joista naisia huikeat 13 viikkarien naistäsmäiskun ansiosta. Maaliin asti pääsi vain 39, sillä Eetun sipuli ei sadetta kestänyt ja hän päätti lähteä viiden väylän jälkeen takkatulen ääreen lämmittelemään. Huomion arvoista on myös se, että naisia oli yli kaksi kertaa enemmän kuin harrastelija miehiä. Eikä yksikään nainen valittanut, että ripsarit leviää pitkin poskia, vaan kaikki pelasivat viimeiseen puttiin asti. Kun taas harrastelija miehet olivat ilmeisesti päättäneet jäädä kotiin lakkaamaan varpaankynsiään!?

 

Palkintoja jaettiin seuraavasti:

 

Raakatulos:

Avoin – Sebastian Westerberg

Harrastelijat – Tapio Knuuti

Naiset – Jenna Hirsimäki

 

Tasotettu tulos:

Sari Pyre

Samipekka Saarnio

Riikka Salmén

 

Kiitos kaikille mukana olleille ja tervetuloa ensi viikolla uudestaan. Joensuun Tilalla jatketaan ainakin kesän ajan!

Tulokset SKOORINISTA

 

 

Tästä vuodesta eteenpäin palkintojen lunastamiseksi täytyy myös käydä täyttämässä DGstoren palkintotiedot. <- linkki lomakkeeseen.

Ilmoitus tarvitsee tehdä vain ensimmäisellä kertaa kuin voittaa. Jos kuitenkin myöhemmin sähköpostiosoite muuttuu, niin silloin täytyy tehdä ilmoitus uusiksi niin palkinnot tulevat oikeaan sähköpostiosoitteeseen. (muistathan tämän myös ilmoittaa meille, että saadaan myös TD raporttiin tiedot oikein). DG storen ilmoituksen lisäksi tiedot (nimi, syntymäaika sekä sähköpostiosoite) täytyy ilmoittaa meille, että saadaan tiedot täsmäämään TD raportin, sekä DGstoren tietojen kanssa. Tämäkin ilmoitus riittää kertaalleen tehtynä.

 

kesäliiga12 1/4

kesäliiga12 2/4

kesäliiga12 3/4

kesäliiga12 4/4

Kesäliigan osakilpailu 12

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *