468x244_ok18_tulos

Talviliigaa ratkottiin taas viikonloppuna södiksessä. Jäinen rata ja jäätävä tuuli teki tehtäviään tuloksissa suurimmaksi osin.

Discgolf Hyvinkään Mike Wikman oli ainoa ketä pystyi pelaamaan pakkaselle (-4). Muut pelaajat pelasivat sään mukaan muutaman asteen plussalle.

Palkitut pelaajat

Kaikki palkitut saavat lahjakortit DGstoreen .

Mike Wikman (-4)

tasoitetut:

Ardo Sepp (-5)

Ari Väisänen (-4.4)

 

 

Tulokset skoorinista

Kiitos mukana olleille.

Huomioitavaa että ensiviikollakin pelataan talvisarjaa Söderkullassa ja sunnuntaina rata on kiinni, kun siellä käydään Natural Born Disc Golfers talvisarjan osakilpailu.

Talviliiga voittajat huomio. Tästä vuodesta eteenpäin palkintojen lunastamiseksi täytyy myös käydä täyttämässä DGstoren palkintotiedot. Ilmoitus tarvitsee tehdä vain ensimmäisellä kertaa kuin voittaa. Jos kuitenkin myöhemmin sähköpostiosoite muuttuu, niin silloin täytyy tehdä ilmoitus uusiksi niin palkinnot tulevat oikeaan sähköpostiosoitteeseen. (muistathan tämän myös ilmoittaa meille, että saadaan myös TD raporttiin tiedot oikein). DG storen ilmoituksen lisäksi tiedot (nimi, syntymäaika sekä sähköpostiosoite) täytyy ilmoittaa meille, että saadaan tiedot täsmäämään TD raportin, sekä DGstoren tietojen kanssa. Tämäkin ilmoitus riittää kertaalleen tehtynä.

Tästä pääsee täyttämään discstroyersien palkintokaavakkeen.talviliiga vko 4 1/2

talviliiga vko 4 2/2

Seurajäsenien ei tarvitse huolehtia kun vainDGstoren kaavakkeen täytöstä

Talviliigan osakilpailu 18

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *