1. kevatparittelu_16

Kesäkausi polkaistiin käyntiin kevätparittelujen merkeissä.

Huomaa, että aurinko on laittanut horminit hyrräämään, sillä paikalle oli saapunut 22 parittelun haluista muovin kouluttajaa. Porukka jaettiin heti kahteen ryhmään skoorinin ratingin mukaan, jonka jälkeen arvottiin heikomman korin ja paremman korin kanssa parit ristiin. TD yritti parhaansa mukaan viivytellä, jotta saataisin sade niskaan heti ensimmäiseltä väylältä lähtien. Ei onnistunut vaan kisa saatiin pelattua puoleen väliin pilvipoutaisessa säässä ennenkuin taivaalta rupesi tihkumaan vettä. Onneksi sade oli suht heppoinen ja sateenvarjon kanssa pääsi suht kuivana maaliin.

Kolme paria pelasi kärkeen tuloksella -11, joten sudarit kutsuivat. Tässä kohtaa sade ei enää ollut niin armollinen, vaan vettä tuli kuin saavista kaatamalla. Särkelä-Ruuskanen, Rönn-Knuuti ja Peltola-Söderling lähtivät taistelemaan paritteluvoitosta. Väylä yksi meni niinkuin se hyvin usein menee eli kaikille par. Väylällä 2 Särkelä-Ruuskanen kaksikko epäonnistuivat molemmat ja tippuivat kyydistä parilla muiden ottaessä birdiet. Sitten viimeinen koitos väylällä 12. Rönn-Knuuti ja Peltola-Söderling epäonnistuivat molemmat avauksissaan ja kummallekin parille par. Näinpä voitto ratkaistiin CTP-llä ja siinä pitemmän heiton vetäisi pari Rönn-Knuuti.

Sekaparisarjan parhaasta ja ainoasta tuloksesta vastasi Särkelä-Lundström kaksikko -2 tuloksella.

Ja jotta saatiin vielä payout mahdollisimman lähelle 100% arvottiin yks lahjakortti. Arpa osui Emil Tarvaiseen.

Onnea voittajille ja kiitos kaikille osallistujille. Ensi viikolla sitten polkaistaan kesäliiga käyntiin Nikkilässä. Tervetuloa!

 

Palkitut:

Lauri Rönn ja Tapio Knuuti

Lauri Peltola ja Andy Söderling

Sanna Särkelä ja Mattias Lundström

Emil Tarvainen

 

Tulokset Skoorinissa

Kevätparittelu

Kevätparittelut Söderkullassa 28.4.2016

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *