kesa_16_9

Discstroyers vei kesäliigan upealle Joensuun tilan frisbeegolfradalle. Puitteet kesäliigalle on siis huikeat. Radan pienet muutokset astuivat voimaan juuri ennen kisoja, joten päästiin jahtaamaan uutta virallista rataennätystä. Ja koska mukana oli lähes tonnin Eetu, oli lupa odottaa ihan hyvää pohjaa. Ja sehän tuli 53 (-6) heiton voimin.

Myös naisia oli mukana ennätyspaljon kun jopa kuusi leidiä tuli kilpailemaan virallisesta naisten ennätyksestä. Sen vei Niina Koskenmäki omiin nimiinsä 73 (+14) heitolla.

.

Alla kisassa voittaneet. Palkitut saavat lahjakortitDGstoreen.

Eetu Hartikainen

Mikael Lesch

Niina Koskenmäki

Ja arvottu palkinto menee

Jari Keskiselle

 

 

Kiitos kaikille mukana olleille ja tervetuloa ensi viikolla uudestaan. Joensuun Tilalla jatketaan ainakin kesän ajan!

Tulokset SKOORINISTA

 

 

Tästä vuodesta eteenpäin palkintojen lunastamiseksi täytyy myös käydä täyttämässä DGstoren palkintotiedot. <- linkki lomakkeeseen.

Ilmoitus tarvitsee tehdä vain ensimmäisellä kertaa kuin voittaa. Jos kuitenkin myöhemmin sähköpostiosoite muuttuu, niin silloin täytyy tehdä ilmoitus uusiksi niin palkinnot tulevat oikeaan sähköpostiosoitteeseen. (muistathan tämän myös ilmoittaa meille, että saadaan myös TD raporttiin tiedot oikein). DG storen ilmoituksen lisäksi tiedot (nimi, syntymäaika sekä sähköpostiosoite) täytyy ilmoittaa meille, että saadaan tiedot täsmäämään TD raportin, sekä DGstoren tietojen kanssa. Tämäkin ilmoitus riittää kertaalleen tehtynä.

kesäliiga 9 1/3

kesäliiga 9 2/3

kesäliiga 9 3/3

Kesäliigan osakilpailu 9

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *