kesa_16_2

Karavaani kulki södikseen jossa kisailu oli huomattavasti tasaisempaa. Kilpailusta voisi kirjoittaa vaikka jännitysromaanin kaikkien vaiheiden jälkeen. Sami Lankinen otti melko alussa aika varman näköisen johdon, kunnes Särkelän poika otti ja laitto vaihdetta silmään ja takaa-ajo alkoi. Päivän huikein birdie putki kaboom ja tasoihin. Samiahan ei paljoa takaa-ajot hetkauttanut, vaan tasavarmalla pelillä napsautti vielä yhden börön, kiitti, kumarsi ja nosti ykköspalkinnon itselleen!

Myös yksi väylä nousi arvoon korkeaan, sillä sama väylä #4 imaisi kaksi holaria. Jesse Savolainen sekä Thomas Tallberg nöyryytti väylää ässäliidätyksillä. Huhujen mukaan lähellä oli useampiakin, mut sehän olisi ollut jo liioittelua.

Alla kisassa voittaneet. Palkitut saavat lahjakortitDGstoreen.

TULOS:

Sami Lankinen

TASOITETTU TULOS:

Niklas Forsström

Markus Mäkinen

Jari Keskinen

Petteri Alaoja

 

Kiitos kaikille mukana olleille ja ensi viikolla Nikkilässä jatketaan!

Tulokset SKOORINISTA

 

 

Tästä vuodesta eteenpäin palkintojen lunastamiseksi täytyy myös käydä täyttämässä DGstoren palkintotiedot. <- linkki lomakkeeseen.

Ilmoitus tarvitsee tehdä vain ensimmäisellä kertaa kuin voittaa. Jos kuitenkin myöhemmin sähköpostiosoite muuttuu, niin silloin täytyy tehdä ilmoitus uusiksi niin palkinnot tulevat oikeaan sähköpostiosoitteeseen. (muistathan tämän myös ilmoittaa meille, että saadaan myös TD raporttiin tiedot oikein). DG storen ilmoituksen lisäksi tiedot (nimi, syntymäaika sekä sähköpostiosoite) täytyy ilmoittaa meille, että saadaan tiedot täsmäämään TD raportin, sekä DGstoren tietojen kanssa. Tämäkin ilmoitus riittää kertaalleen tehtynä.

Tästä pääsee täyttämään discstroyersien palkintokaavakkeen

Kesäliigan osakilpailu 2

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *