kesa_16_17_2

 

Kesäliiga jatkui taas Joensuun tilalla erinomaisessa, joskin paikoittain tuulisessa säässä. Kilpailujen aikaistaminen näkyi muutamana myöhästymisenä, mutta lopulta kaikki saatiin mukaan kilpailuun. Ja mikä kilpailu siitä tulikaan! 

Atte Ruuskasen viimeviikkoinen rataennätys -8 oli selkeästi tähtäimessä. Ja niinhän siinä kävi, että jopa kaksi pelaajaa ylsi siihen: Mika Koskikallio ja Jonni Rechardt. Kaksikon paremmuus piti ratkaista sudarilla, jonka vei nimiinsä Mika Koskikallio väylällä 3.

 

Harrastesarjassa voitto vietiin tuloksella +2, mikä oli myös Jouni Toivion oma ennätystulos tilalla! Huikee tapa viedä sarjan voitto! Naisten sarjan vei nimiinsä Niina Koskenmäki tuloksella +9.

 

Alla kisassa voittaneet. Palkitut saavat lahjakortitDGstoreen.

Mika Koskikallio  (-8)

Jouni Toivio (+2)

Niina Koskenmäki (+9)

Tasoitetut:

Aaron Kopiloff (-8)

Sami Pensala (-6)

 

Kiitos kaikille mukana olleille ja tervetuloa ensi viikolla uudestaan. Joensuun Tilalla jatketaan ainakin kesän ajan!

Tulokset SKOORINISTA

Tästä vuodesta eteenpäin palkintojen lunastamiseksi täytyy myös käydä täyttämässä DGstoren palkintotiedot. <- linkki lomakkeeseen.

Ilmoitus tarvitsee tehdä vain ensimmäisellä kertaa kuin voittaa. Jos kuitenkin myöhemmin sähköpostiosoite muuttuu, niin silloin täytyy tehdä ilmoitus uusiksi niin palkinnot tulevat oikeaan sähköpostiosoitteeseen. (muistathan tämän myös ilmoittaa meille, että saadaan myös TD raporttiin tiedot oikein). DG storen ilmoituksen lisäksi tiedot (nimi, syntymäaika sekä sähköpostiosoite) täytyy ilmoittaa meille, että saadaan tiedot täsmäämään TD raportin, sekä DGstoren tietojen kanssa. Tämäkin ilmoitus riittää kertaalleen tehtynä.

Kesäliigan osakilpailu 17

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *