kauppa_jasenkortti

Bag Tag Challenge

Tägien tilannetta pystyy seuraamaan Metrixin kautta, TÄÄLTÄ. Samassa paikassa myös merkataan sekä uudet tägit, että vaihtuvat tägit.

 

 

 

 

 

 

TASOITUS SYSTEEMI:

Tasoitus lasketaan metrixin ratingin mukaan niin, että jokaista kymmentä pistettä kohden saa yhden heiton tasoitusta pelattaessa 18 väylää. Jos pelataan jokin muu määrä väyliä, rating erotus jaetaan kahdeksallatoista ja kerrotaan pelattavien väylien määrällä. Pyöristykset tehdään laskutoimituksen jälkeen normaalin pyöristyssäännön mukaisesti.

  1. Tägin tulee olla aina mukana ja mahdollisimman näkyvästi esillä

  2. Haasteen voi esittää vain jos haastajalle sekä haastettavalla on tägi mukana.

  3. Kaikki haasteet tulee hyväksyä, riippumatta kisa tai treenikierroksesta.

  4. Haasteet ratkaistaan heittotuloksen perusteella. Vähemmän heittoja = pelaaja saa pienemmän numeron. Tasatuloksella ei voita. Tasatilanteessa ennen haastetta pienemmän numeron haltija pitää pienemmän numeron. Ennen kierrosta voi kuitenkin sopia, että pelataan sudareilla mahdollisessa tasatilanteessa.

  5. Saman pelaajan haastetta ei tarvitse hyväksyä heti uudestaan. Jos kaikille osapuolille sopii, peräkkäisiäkin haastekieroksia voi pelata.

  6. Haasteet ovat automaattisesti voimassa joka kierroksella. Ennen kierrosta voidaan sopia onko haaste kierros- vai kisakohtainen.

  7. Jos pelaaja keskeyttää tägikierroksen, hän vaihtaa huonoimman (suurimman) kisassa mukana olevan numeron haltijan kanssa tägejä.

  8. Pelaajat voivat itse päättää ennen kierrosta vaihtoehtoisista pelimuodoista

  9. Naiset saavat tasoitusta 1/2 heittoa per väylä.

  10. Muistakaa että kyseessä on totinen kisailu hampaat irvessä ja veren maku suussa. 😉