talvi_29

Toiseksiviimeinen talviliigan osakilpailu on taputeltu. Samipekka Saarnio näytti kaapin paikan ottamalla helpon voiton. Myös kolmas holari heitettiin putkeen, joten nyt on kolmen viikon putki. Atte Ruuskanen otti tällä kertaa. Kuka heittää ensi viikolla Nikkilässä?

Kartanon CTP”. Kyseessä on Söderkullan Kartanon CTP kisa, jossa tarkoituksena on heittää mahdollisimman lähelle koritolppaa avausheitto. Voittaja saa itselleen maukkaan lahjakortin söderkullan kartanon sunnuntaibrunssille.  Kartanon CTP väylänä toimi väylä 12.

FB_IMG_1457188707020

Kartanon CTP:n voittaja on Juuso Suominen tuloksella 320cm . Onnea voittajalle!

 

Alla kisassa voittaneet. Palkitut saavat lahjakortitDGstoreen.

Samipekka Saarnio -7

Tasurissa:

Juuso Suominen -3.9

 

Tulokset Skoorinista.

Talviliiga voittajat huomio. Tästä vuodesta eteenpäin palkintojen lunastamiseksi täytyy myös käydä täyttämässä DGstoren palkintotiedot. Ilmoitus tarvitsee tehdä vain ensimmäisellä kertaa kuin voittaa. Jos kuitenkin myöhemmin sähköpostiosoite muuttuu, niin silloin täytyy tehdä ilmoitus uusiksi niin palkinnot tulevat oikeaan sähköpostiosoitteeseen. (muistathan tämän myös ilmoittaa meille, että saadaan myös TD raporttiin tiedot oikein). DG storen ilmoituksen lisäksi tiedot (nimi, syntymäaika sekä sähköpostiosoite) täytyy ilmoittaa meille, että saadaan tiedot täsmäämään TD raportin, sekä DGstoren tietojen kanssa. Tämäkin ilmoitus riittää kertaalleen tehtynä.

Tästä pääsee täyttämään discstroyersien palkintokaavakkeen

talviliiga vko15 1/3

talviliiga vko15 2/3

talviliiga vko15 3/3

Talviliigan osakilpailu 29

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *