468x244_ok27_tulos

Huihai. Södiksessä päästiin pelaamaan keväisessä auringon paisteessa talviliigan 27:s osakilpailu. Väkeä paikalle oli eksynyt 18 pelaajaa. Kärkikamppailu oli tiukkaa ja tilanteet vaihtuivat useaan otteeseen. Loppujen lopuksi Discstroyersien Gabriel Särkelä sekä Matti Koskenmäki olivat tuloksessa -7 ja sudareille mentiin. Toisella väylällä Kaapo vei sudarin melko helpolla. Myös Holari nähtiin ja Janar Jürissaar polkaisi väylällä 19 ja nätin heiton arvo oli 148€.

Kartanon CTP”. Kyseessä on Söderkullan Kartanon CTP kisa, jossa tarkoituksena on heittää mahdollisimman lähelle koritolppaa avausheitto. Voittaja saa itselleen maukkaan lahjakortin söderkullan kartanon sunnuntaibrunssille.  Kartanon CTP väylänä toimi väylä 2.

FB_IMG_1457188707020Kartanon CTP:n voittaja on Sebastian Westerberg tuloksella 266cm. Onnea voittajalle!

 

Alla kisassa voittaneet. Palkitut saavat lahjakortitDGstoreen.

Gabriel Särkelä (-7)

Tasurissa:

Mattias Lundström (-5)

Matti Koskenmäki (-4.7)

Tulokset Skoorinista.

Talviliiga voittajat huomio. Tästä vuodesta eteenpäin palkintojen lunastamiseksi täytyy myös käydä täyttämässä DGstoren palkintotiedot. Ilmoitus tarvitsee tehdä vain ensimmäisellä kertaa kuin voittaa. Jos kuitenkin myöhemmin sähköpostiosoite muuttuu, niin silloin täytyy tehdä ilmoitus uusiksi niin palkinnot tulevat oikeaan sähköpostiosoitteeseen. (muistathan tämän myös ilmoittaa meille, että saadaan myös TD raporttiin tiedot oikein). DG storen ilmoituksen lisäksi tiedot (nimi, syntymäaika sekä sähköpostiosoite) täytyy ilmoittaa meille, että saadaan tiedot täsmäämään TD raportin, sekä DGstoren tietojen kanssa. Tämäkin ilmoitus riittää kertaalleen tehtynä.

Tästä pääsee täyttämään discstroyersien palkintokaavakkeen

talviliiga vko 13 1/3talviliiga vko 13 2/3talviliiga vko 13 3/3

Talviliigan osakilpailu 27

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *