468x244_ok25_tulos

Söderkullassa öelattiin talviliigan 25s osakilpailu. Kisa pelattiin erittäin hienossa kelissä ja vakuuttavaa tulosta teki Atte Ruuskanen. -10 sekä Kartanon ctp voitto. Kuolematon oli lause ennen kisaa ”mulla on nälkä, mä voitan tänään sen CTP buffan”…

 ”Kartanon CTP”. Kyseessä on Söderkullan Kartanon CTP kisa, jossa voittaja saa itselleen maukkaan lahjakortin sunnuntaibrunssille.  Kartanon CTP väylänä toimi väylä 12.

FB_IMG_1457188707020Kartanon CTP:n voittaja on siis Atte Ruuskanen tuloksella 159cm

 

Alla kisassa voittaneet. Palkitut saavat lahjakortitDGstoreen.

Atte Ruuskanen (-10)

Tasurissa:

Matti Koskenmäki (-5.5)

Mattias Lundström (-4.2)

Tulokset Skoorinista.

Talviliiga voittajat huomio. Tästä vuodesta eteenpäin palkintojen lunastamiseksi täytyy myös käydä täyttämässä DGstoren palkintotiedot. Ilmoitus tarvitsee tehdä vain ensimmäisellä kertaa kuin voittaa. Jos kuitenkin myöhemmin sähköpostiosoite muuttuu, niin silloin täytyy tehdä ilmoitus uusiksi niin palkinnot tulevat oikeaan sähköpostiosoitteeseen. (muistathan tämän myös ilmoittaa meille, että saadaan myös TD raporttiin tiedot oikein). DG storen ilmoituksen lisäksi tiedot (nimi, syntymäaika sekä sähköpostiosoite) täytyy ilmoittaa meille, että saadaan tiedot täsmäämään TD raportin, sekä DGstoren tietojen kanssa. Tämäkin ilmoitus riittää kertaalleen tehtynä.

Tästä pääsee täyttämään discstroyersien palkintokaavakkeen

Näyttökuva 2016-03-13 kello 8.56.31

talviliiga vko10 2/3

talviliiga vko10 3/3

Talviliigan osakilpailu 25

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *