468x244_ok24_tulos

Nikkilässä pelattiin 24 talviliigan osakilpailu. Kisa pelattiin erittäin hienossa kelissä. Lämmintä oli ja aurinko paistoi. Oli vain yksi minkä loisteelle aurinko hävisi, ja se oli Hartikaisen Eetu. -6 tulos oli tämän kerran kunto!

Nikkilässä pelattiin myös ”Kartanon CTP”. Kyseessä on Söderkullan Kartanon CTP kisa, jossa voittaja saa itselleen maukkaan lahjakortin sunnuntaibrunssille.  Kartanon CTP väylänä toimi väylä 12.

FB_IMG_1457188707020Kartanon CTP:n voittaja on Discstroyersirn oma  Mika Laukka tuloksella 67.5cm

 

Alla kisassa voittaneet. Palkitut saavat lahjakortitDGstoreen.

Eetu Hartikainen -6

Tasurissa:

Sami Mäkelä (-11)

Mika Laukka (-8.9)

Tulokset Skoorinista.

Talviliigassa tulee kokonaispalkintojakoon pieni muutos. Top5 muutetaan top7 . Kilpailijamäärät ovat hieman yllättänyt meidät.

Talviliiga voittajat huomio. Tästä vuodesta eteenpäin palkintojen lunastamiseksi täytyy myös käydä täyttämässä DGstoren palkintotiedot. Ilmoitus tarvitsee tehdä vain ensimmäisellä kertaa kuin voittaa. Jos kuitenkin myöhemmin sähköpostiosoite muuttuu, niin silloin täytyy tehdä ilmoitus uusiksi niin palkinnot tulevat oikeaan sähköpostiosoitteeseen. (muistathan tämän myös ilmoittaa meille, että saadaan myös TD raporttiin tiedot oikein). DG storen ilmoituksen lisäksi tiedot (nimi, syntymäaika sekä sähköpostiosoite) täytyy ilmoittaa meille, että saadaan tiedot täsmäämään TD raportin, sekä DGstoren tietojen kanssa. Tämäkin ilmoitus riittää kertaalleen tehtynä.

Tästä pääsee täyttämään discstroyersien palkintokaavakkeen

 

Näyttökuva 2016-03-13 kello 8.56.31talviliiga vko10 2/3talviliiga vko10 3/3

Talviliigan osakilpailu 24

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *