468x244_ok15_tulos

Pahimmat paukkupakkaset hellittivät juuri sopivasti ennen nikkilän talviliigan osakilpailua. Tuossa osakilpailussa lyötiin mukavasti kävijäennätykset rikki kun paikalla oli 25 osallistujaa!

hyvä te ja me!

Samalla sopivasti olemmekin liigan tasan puolissavälissä. Ja jo toista viikkoa peräkanaa on talviset kelit, aivan huikeeta!

Avoin

Sitten itse peliin. Discstroyersien oma poika Henrik Flykt.. mr BB… väylä 11…     …no ei siitä sen enempää! uteliaat voivat käydä katsomassa tuloksista.

Kilpailun voiton vei Jere Väkiparta 0 tuloksella. Pakkasta ei paljoa näkynyt kuin tasuripuolella, ja sielläkin se oli melko vähäistä. William Engblom (-4,3) sekä M. Lundström (-3.8) pääsivät lisäksi palkintosijoille!

Naiset

Naisten sarjassa mukana oli Kiti Eerola. Ihan omia ennätyksiä ei lyöty, mutta se ei ehkä talvella olekkaan ihan yleisintä. +20 riitti silti naisten sarjan murskavoittoon!

Palkitut pelaajat .

Kaikki palkitut saavat lahjakortit DGstoreen .

Jere Väkiparta

Kiti Eerola

Willian Engblom

M. Lundström

Kiitoksia kaikille mukana olleille ja tervetuloa ensiviikolla södikseen neppailemaan!

Talviliiga voittajat huomio. Tästä vuodesta eteenpäin palkintojen lunastamiseksi täytyy myös käydä täyttämässä DGstoren palkintotiedot. Ilmoitus tarvitsee tehdä vain ensimmäisellä kertaa kuin voittaa. Jos kuitenkin myöhemmin sähköpostiosoite muuttuu, niin silloin täytyy tehdä ilmoitus uusiksi niin palkinnot tulevat oikeaan sähköpostiosoitteeseen. (muistathan tämän myös ilmoittaa meille, että saadaan myös TD raporttiin tiedot oikein). DG storen ilmoituksen lisäksi tiedot (nimi, syntymäaika sekä sähköpostiosoite) täytyy ilmoittaa meille, että saadaan tiedot täsmäämään TD raportin, sekä DGstoren tietojen kanssa. Tämäkin ilmoitus riittää kertaalleen tehtynä.

Tästä pääsee täyttämään discstroyersien palkintokaavakkeen näppärästi.

 

Seurajäsenien ei tarvitse huolehtia kun vain DGstoren kaavakkeen täytöstä

Lisätietoja, kysymyksiä ja selvennyksiä voi udella minulta: matti.koskenmaki@discstroyers.org

Kilpailun tulokset skoorinista

talviliiga vko 1 1/2

talviliiga vko 1 2/2

Talviliigan osakilpailu 15

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *