talvi_30

Talviliiga saatiin päätökseen talvisessa kelissä. Taivaalta tuli vettä, lunta, räntää sekä rakeita. Kilpailu voitosta oli tiukkaa kun Eetu Hartikainen sekä Juuso Åkerman kamppailivat voitosta. Pieni kämmi Juusolla ja sääntörikkeestä pari rankkua ja Eetu vei voiton kisasta (-4)

Kartanon CTP”. Kyseessä on Söderkullan Kartanon CTP kisa, jossa tarkoituksena on heittää mahdollisimman lähelle koritolppaa avausheitto. Voittaja saa itselleen maukkaan lahjakortin söderkullan kartanon sunnuntaibrunssille.  Kartanon CTP väylänä toimi väylä 12.

FB_IMG_1457188707020

Kartanon CTP:n voittaja on Ari Väisänen. Onnea voittajalle!

 

Alla kisassa voittaneet. Palkitut saavat lahjakortitDGstoreen.

Eetu Hartikainen (-4)

Junnusarjassa:

Emil Tarvainen (+14)

Naiset:

Niina Koskenmäki (+31)

 

Tasurissa:

Jari Keskinen (-5.7)

 

Tulokset Skoorinista.

 

Liiga myös ratkesi ja kolmenkärki:

1: Eetu Hartikainen

2: Henry Söderling

3: Matti Koskenmäki

Ensi viikolla paripelit söderkullassa, jonka jälkeen alkaa kesäliiga.

Talviliiga voittajat huomio. Tästä vuodesta eteenpäin palkintojen lunastamiseksi täytyy myös käydä täyttämässä DGstoren palkintotiedot. Ilmoitus tarvitsee tehdä vain ensimmäisellä kertaa kuin voittaa. Jos kuitenkin myöhemmin sähköpostiosoite muuttuu, niin silloin täytyy tehdä ilmoitus uusiksi niin palkinnot tulevat oikeaan sähköpostiosoitteeseen. (muistathan tämän myös ilmoittaa meille, että saadaan myös TD raporttiin tiedot oikein). DG storen ilmoituksen lisäksi tiedot (nimi, syntymäaika sekä sähköpostiosoite) täytyy ilmoittaa meille, että saadaan tiedot täsmäämään TD raportin, sekä DGstoren tietojen kanssa. Tämäkin ilmoitus riittää kertaalleen tehtynä.

Tästä pääsee täyttämään discstroyersien palkintokaavakkeen

talviliiga vko16 1/3talviliiga vko16 2/3talviliiga vko16 3/3

Talviliigan lopetus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *