sipoonherruus

Lauantaina 8.9 41 innokasta seuralaista kokoontui taistelemaan seuramestaruudesta Sipoon metsiin.

Päivä startattiin Nikkilästä pelaamalla normaali 12 väylää yhteen kertaan.

Avoimessa Markus Räisänen täräytti pohjat, pelaamalla 7 alle ihanne tuloksen. Tiukasti perässä hengittivät Thomas Tallberg ja Kalevi Louhivuori 5 alle tuloksella.

Papoissa Markus Mäkinen oli parhaiten hereillä, pelaten 3 alle. Ja heti perässä tulivat Samipekka Saarnio, Henry Söderling sekä Mattias Lundström 2 alle tuloksella.

Myös junnuihin oli saatu mukavasti porukkaa. Nikkilän jälkeen tilanne Väinö Mehtola +0, Eero Korpimäki +1 ja Sami Sivonen +2.

Ilmeisesti Vilma Kivimäen varmat otteet kauden aikana säikäyttivät kanssa kilpailijat ja Vilman ainoaksi vastustaksi ilmoittautui bogitikka. Tulos 2 alle.

 

Seuraavaksi kohti Kartanoa, johon td oli virittänyt 1:n par 10 lisäväylän. Kartanoa pelattiin 2 kierrosta.

Aurinkoinen sää ja tanakka syystuuli tuloskortissa, kaikki painoivat tuloksen reilusti pakkaselle.

Hieman evästä ja kohti Sibbeä.

 

Sibbellä TD:n sormi oli lipsahtanut par lukemia sotkevalle napille ja tulossa oli bogien sävyttämä kierros.

Sibben jälkeen tilanne oli seuraava:

Avoimessa Markus Räisänen 125, Thomas Tallberg 128 ja Kalevi Louhivuori 130.

Papoissa Mattias Lundström 133, Henry Söderling 135 ja Samipekka Saarnio 137.

Junnuissa Väinö Mehtola 138, Eero Korpimäki 157 ja Miika Tjurin 158.

Naisissa Vilman taistelu bogitikkaa vastaan oli toistaiseksi voitokasta. Tulos 151 (-1).

 

Viimeisenä ratana pelattiin Söderkullan rata 2:n kertaan. Avoimen kärki nelikko tosin jatkaa vielä finaalikierrokselle.

Avoimessa Kalevi (188) löysi pelivireen ja paineli Thomaksen (192) ohi aivan Markuksen (187) kantaan. Neljäntenä finaali kierrokselle paineli Eetu Hartikainen (197).

Pappasarjassa taistelu pysyi tasaisena aina viimeisille väylille asti. 4 väylää ennen maalia Mattias johti 1:llä heitolla ennen Henry:ä. Henry:n painaessa 3 pirkkua putkeen ja Mattiaksen tyytyessä par:n oli voittaja selvä. Tämän vuoden Sipoon Herraksi kruunattiin Henry Söderling. Toiseksi tuli Mattias Lundström ja kolmanneksi Samipekka Saarnio.

Junnuissa Väinö oli näyttänyt muille kaapin paikan jo ennen viimeistä kierrosta, mutta loput palkintosijat olivat vielä jakamatta. Tiukan väännön jälkeen toiseksi sijoittui Eero Korpimäki ja kolmanneksi Miika Tjurin.

Naisissa Vilma paineli tasaisen nolla tuloksen, selätti bogitikan ja kruunattiin naisten voittajaksi.

 

Finaalikierros pelattiin Söderkullan radalla pelaten väylät 1-3 ja 11-12. Toisella väylällä Kalevi tasoitti tilanteen ja meni ohi väylällä 11. Markus oli kuitenkin erimieltä lopputuloksesta ja tasoitti tilanteen viimeisellä väylällä. Oli sudarien aika. Sudarit aloitettiin heittäen väylän 1 tiiltä väylän 2 koriin. Markus avasi puuhun ennen väylän puolta väliä, Kalevin avatessa 30m. Toisen heittonsa Markus painoi aivan korin juureen siirtäen paineet Kaleville. Jäätävää puttipeliä pitkin päivää esittänyt Kalevi ei paineista piitannut, vaan painoi putin sisään ja kruunattiin seuramestariksi.

 

Kaikin puolin päivä oli onnistunut ja kaikki tuntuivat viihtyvän. Iso kiitos TD Juha Kytö:lle sekä kaikille osallistuneille ja onnittelut voittajille.

 

Innolla jäämme odottamaan, mitä tuore mestari keksii ensi vuoden mestaruuskilpailuihin.

 

Tuloksia voi tarkastella täältä.

Sipoo Herruus 2018

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *