Sipoon Discstroyers ry:n ensimmäisestä seuramestaruudesta kamppailtiin 25-26.9.2015.

-6WMwQIBnwVL5VNBrZrzFHighzAe69gUON2L1j7ubww,ppgXkHmXJfTYDHz1SiSq6PrQL4q4ijdwV2Kb-fq9BVk

Kilpailu aloitettiin perjantai iltana Nikkilän radalta jota pelattiin kierros. Ilma oli mitä ihanteellisin pelaamiseen. Paikalle oli saapunut 18 seuran jäsentä ja skabat saatiin käyntiin iloisessa meiningissä. Nikkilässä taisto oli tiukkaa ja tasaista, eikä mitään suurempia eroja päässyt syntymään. Kuuden kärki oli vain yhden heiton sisällä kun kärkeä jakoi Markku, Tapio, Mika, Tumppi ja Masa. Hesari oli kärkkymässä heiton päässä.

Illan pimetessä ryhmä siirtyi jokipuiston koululle jossa pienen speciaaliväylän ansiosta pelasimme 16 väyläisenä (kaksi kierrosta). Odotettavasti jokipuistossa moni pelasi pakkaselle, vaikka saariväylä osoittautuikin kohtuu hankalaksi. Ja lopultahan se pimeäkin yllätti pelaajat, tosin eipä se paljoa tuntunut kenenkään mieltä latistavan. Jokipuistossa pieniä eroja jo tulikin vaikka kuuden kärki pysyikin kolmen heiton sisällä. Tässä vaiheessa pitää huomioida Kaapon tiukka nousu ja -10 kierros. Kärkisijan otti Markku heiton turvin Hesarista ja Masasta. Tässä vaiheessa alettiin jo ottamaan ajatukset kohti lauantaita ja Södiksen pelejä.

Aamulla sumun keskeltä löytyi joukko hyväntuulisia frisba-pelaajia. Poislukien Calle, jonka herätyskellon tehoa voisimme pitää ehkä liian tehottomana. Myös Jari oli pakotettu terveys-syistä jättämään leikin kesken. Södis lähdettiin golf lähdöin. Sitä ennen tottakai oli pakko ottaa joukkuepotrettia!

7Y5hYcdPm8JNp2xmgcqJV7JyFpkGCRIlZlVlA8d2Yc4,J0MhUeE785RGqY6sfPUSWMGYS9fsOh2wAZ5eoizvAy0

Ekalla kierroksella hieman odotetusti Markku otti hyökkäävän asenteen ja kun muilla ei oikein kärkipoolissa peli luistanut oli Markulla helppo työ ottaa pieni kärki. Peruspeliä ja -4 korttiin riitti jo viiden heiton karkumatkaan. Masa pelasi nollilole ja Kaapo tuli -1 kierroksella jakamaan toista sijaa finaalikierroksen kärkikorttiin.

Pienen tauon jälkeen olikin aika siirtyä finaali kierrokselle. Monella oli mielessä vain yksi asia: pelata hyvä kierros ja kuroa umpeen Markun johto. Markulla taas oli ajatuksena olla kyttäysasemassa ja pelata varman päälle. no bogiton -5 kierros kertoo jo sen että seuramestaruus meni juuri sen ansainneelle henkilölle huiman kahdeksan heiton erolla. Jossiteltavaa ei jäänyt kenellekkään. vai jäikö sittenkin?…

 

QxpDcElUYtg-G4hO9djT8oG21EUNVQ3f02dPefAffIg,WGHKksDgvpyIMQxD1rT0Aob2Jmp9cXa51mED3yzQ4_c
Callekin saatiin finaalikierrokselle heräteltyä mukaan peleihin.

Finaalikierroksen jälkeen karavaani vei osallistujat lövhyddanille, jossa vielä jouduttiin sudareilla ratkomaan muutamat tasatulokset. Masa ja Hesari taistelivat vielä kolmannesta sijasta ja Markus ja Kimmo yhdeksännestä sijasta. Sudariväylät suunnitteli Kaapo. Ensimmäisellä väylällä Masa voitti sudarissa Hesarin. Makke ja Kimmo taas väänsivät kättä pidempäänkin ja varmaan vasta yhdeksännen väylän jälkeen paremmuusjärjestys saatiin kuntoon, Makken hyväksi

5VQM0iP_KeQ1i3s2oRYsDv5mSyuEsM7LDxfcETNTwZU,dmBLaeqHTjVQPQKg8XK6o0p88rIwjD3xa_grJUtGfCQ
Masa puttaa sudariväylän voittoputtia.
7s2fSwR2D--FRtXw-S4h9qlj1vkt1WSVeCzxQChyMNw,LEU9BU0k1kGv9QeqH0gqIqOoCHiVQhAW-T44qk3Nouk
Myös ”laiturin nokka” saariväylä nähtiin sudareilla. Kimmo avaa.
ej4-EYhIoBC6cADD8GVrUeIo4w0uOSrPsv5Z2-oaiNo,1RMPg_Cii2agfHW1Mo7egostbFdrYQwsPUDVmuFG-dc
Tänne ratkesi Makken hyväksi sudarit

 

Gy6KXshFImCnuh6FO0h8q2cRFyZ97DvjoocCXWT_U8E,iiYJt7IC2-v6yUH26_VYbypNBST_hpux2UhScQFQqRk
Sudariväylä suunnittelua. Kaapo ja Juuso on yhteisymmärryksessä heittosuunnasta (? )

Näin oltiin saatu kilpailut käytyä ja pääsimme palkitsemaan Discstroyers ry:n kautta aikojen ensimmäisen seuramestarin, Markku Mustonen! Huikealla -17 kokonaistuloksella! Toiseksi itsensä kampesi Gabriel Särkelä ja kolmannen sijan sudareilla itselleen ryösti Matti Koskenmäki. Se mitä tämänjälkeen tapahtui, sen pääsee kokemaan ensivuonna kaikki seuran jäsenet, mutta vinkkinä kerrottakoon että kyseessä oli mm ruokailua ja sauna. Myös frisbeekiekot olivat jossakin roolissa menossa mukana!

 

12032053_10154179401183265_5764704780741875583_n
Seuran ensimmäinen mestari korkkaa kuplivan!
tulokset
lopputulokset

Tapahtumassa myös palkittiin Kimmo Forsström vuoden jäsenenä. Erikoismaininnan Kimmo sai jokaisesta talkoosta, tehdystä väyläopasteesta ja ob tikusta. Kimmo on ollut erittäin iso apu seuralle ja seura kiittää Kimmoa hienosta kaudesta.

qWYYWCppWaty4coE2uhcERn3iW5JBAbNkVGdMG7Fc8I
Kimmo uuden tuolin kanssa.

Myös seura kiitti puheenjohtajaa pienellä muistolla. Tämä ele oli hieno ja allekirjoittanut nöyrästi kiittää. Jatkossakin tulemme näkemään nöyrää työtä Sipoolaisen fribakulttuurin eteen.

”kiitos tästä kaudesta. Mulla on ollut suuri kunnia saada tutustua ihan mielettömän upeisiin ihmisiin. Kausi on ollut huikea, ja näkee hyvin kuinka paljon asioita saa tehtyä kun on hyvä porukka viemässä asioita eteenpäin. Ihan tyhjästä ollaan saatu Sipoota hyvin fribamaailman kartalle. Itselleni tämä kausi on ollut ihan huikea ja antoisa. Voisin väittää että meidän väki on ehkä Sipoon mainioin! Mä olen kiitollinen että olen saanut kunnian olla osa tätä porukkaa. Kiitos teille että olette olleet mukana rakentamassa kivijalkaa sipoolaiselle fribakulttuurille! ”

Ahkj5oJC35weujOTzWFesamVbFybT8M8iD6NfieiZt8
Henry Söderling ojentamassa ”muistopalkintoa” Matti Koskenmäelle
Raportti seuramestaruus kisoista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *